joomla stats
12kg i båden

12kg i båden

Jan 17 2015

Gast: Robert Folkstrand

Det tog lidt tid at komme i gang så vi kom lidt sent ud af havnen

 

Vejret var fint ca. 6ms fra wsw. Vi satte kursen i retningen af wp. 72. Da vi ankom til destinationen satte vi grejerne.
Klokken var ca. 10 og knapt var vi blevet klar med at sætte grejet da den første paravane gik. Det var på bagbord side med 40g og ismo sølv/sort. Fighten var kort og en lille havørred kom til overfladen, op i båden med den -foto og retur i vandet med ønske om at se den igen næste år når den var blevet støre.

Grejerne kom ud igen, og ca. 40 min senere hylede bremsen på selv samme stang, og denne gang var der noget beder fight. Den startede med at tage et pænt udløb og

der efter fordelte fighten sig lige fisk vs. mand i små 20 min. Da fisken var til at få tæt på båden fik vi nettet den, og først der gik det op for os at det faktisk kunne være ny båd rekord der nu lå på dækket af båden.

Op på vægten med den og wooopti 12,8 kg ny båd rekord.
Grejerne blev sat og vi vente et par gange, vinden var taget til og vi besluttede at nu var det nok og vende næsen hjemad.
Og hvad der så lige skete med vinden ved jeg ikke men den blev målt til 15ms i stødene og det ruskede noget i riggen da vi begav os hjem ad.