joomla stats
Til undervisening

Til undervisening

Okt 10 2014

jeg har aftalt med Annikas lære at jeg en dag skulle komme med fisk til klassen når det passede med at de havde et emne om vand og havets dyr. Så datoen var sat til i dag jeg stod op og fik pakket de sidste ting og kontrollerede lige vejret igen inden jeg kørte hjemme fra og hvad skete der for den. Den var ændret fra 2-3ms til 8-9 ms over natten fra kl. 12 ca. så jeg så et vindue til lige at komme ud og hente lidt fisk til klassen.

og til havnen det gik og vejret så stadig fint ud så skyndte mig at kaste fortøjningerne og begav mig ud og jeg havde ikke været på vandet særlig længe før vinden kom listende og bølgerne rejste sig så jeg fandt min elskede grund frem og begyndte at fiske på den og inden længe kom der tegninger på ca. 20 fod i højden som jeg kunne drive lidt på og ca. 1,5 time senere var der ca. 25 - 30 kg i båden og så var det ind igen til havnen og det kunne det godt nok mærkes at havet havde rejst sig inde i havnen var der heldig vis godt med læ og båden blev kastet ind på plads fiskene pakket og båden vasket og hjem til skolen med fiskene.

jeg ankom til skolen og aftalte med læren hvordan vi skulle gribe det an og alle ungerne blev kaldt ind og så startede det store cirkus hold nu op de har mange spørgsmål de unger og de ville have fingrene i alt vi skar fiskene ud og de fik set og rørt og så var tiden gået og børnene havde fri og det var tid til at pakke sammen og takke af det var dejligt at se alle de glade børn.