joomla stats
en tur med bert

en tur med bert

Sep 03 2014

Bert og jeg har snakket samme et stykke tid på facebook og en dag fik jeg talt mig med på en tur sammen med ham i hans atomix 600. 

og det var så i dag vi aftalte at han skulle komme og hente mig da det ville være dumt at køre i 2 biler i røven af hinanden. jeg viste ikke hvad jeg skulle forvente da jeg jo aldrig havde mødt manden men klokken blev 6:30 og han rullede ind p pladsen hjemme hos mig og turen gik mod Simrishamm

Vi snakkede om løst og fast og inden vi nåede Simrishamm var jeg sikker på at det ville blive en dejlig dag. Men dagen var ikke uden problemer da vi kom til båden var der ikke noget strøm på batterierne da den havde lænset en del efter det lille skybrud der var nogle dage tidligere. Det viste sig da også at der var kommet vand i power trimmet som påvirkede at strømmen gik når vi ville hæve eller sænke motoren vi lånte nogle friske batterier på havnen og begav os ud i Østersøen. Efter hånden som vi satte udstyret fik vi snakket om fordele ved den måde vi gjorde det på hver i sær og jeg vil da sige at det jeg lærte gav god mening som jeg senere skal teste på vores egen båd. Vi fiskede det meste af dagen men det blev ikke til nogle fisk denne dagen men er sikker på at de kommer snart.