joomla stats
retur fra Allinge

retur fra Allinge

Aug 08 2014

Vi vågnede ca. 7:00 og vi fik sat lidt kaffe over og imens kaffen blev klar smuttede jeg til bageren for at hente morgenbrød. Vi lånte et af bordene på havnekajen til at spise vores mad på.

På båden hyggede de små mur svaler sig de syntes at det var dejligt at vi lige havde anbragt lidt ekstra fugle pinde til dem nu da det blæste sådanne.

 

Inde fra land kunne man se at de både der gik ud blev rusket lidt rundt så vi forberedte os på en lille hoppe tur på vejen hjem men da først vi var kommet ud af havnen viste det sig at det nu ikke var så slemt igen. Og efter noget tid var bølgerne da også taget af og vi satte udstyret og startet hvor fiskeri med retning Sverige der var ikke så meget gang i den og vinden stilnede helt af og bølgerne forsvandt. Vi kom til lange grunden hvor vi ville pilke lidt efter torsk bare for at have lidt med hjem.

Der gik ikke længe før vi ændrede planerne og lavede det til en bade tur hvor vi lejede lidt med gopro camet vi fik filmet en del baderi og så fik vi lavede en flot video af båden.